Valpe blogg

29. jan, 2014

Puh da har valpene blitt veid, fått markkur, klipt klør.  Therese og jeg har også tatt bilde av hver enkelt. Ikke godt å si hvem av oss som var mest utslittForvirret Det var i hvertfall ikke Therese håper jeg for hun måtte brått på jobb. Vi var ikke helt fornøyd med bildene i dag men vi har nå gjort så godt vi kan.

Jeg har nok en gang gjort om litt på valperommet mens de små sov sin søteste søvn. Det hører med til sjeldenhetene at jeg kan gjøre hva jeg vil og ingen hjelper til!! Da er dem slitne da. Jeg tok ut valpekassa og fikk inn trimmebordet og det bråker jo også litt. Og dem sov videre!!

De var nok også slitne etter natta. Alle var veldig urolige fra ved halv fire tida. Jeg gikk ned for å se men ingenting var galt. De var bare sååå glad for å se meg Ha ha Og dermed var det enda mere vanskelig å roe seg. Jeg syntes Kiwi virket litt rar så jeg tok henne med meg ut av rommet. Jeg skjønte jo hva som hadde vært galt da jeg stod opp igjen for Kiwi hadde kasta opp to steder. Hun er nesten for flink med å holde valperommet rent for bæsj. Det går jo ikke i lengden å spise alt det der uten at det går gæli SykAlle seks ukers bildene er lagt ut på O-kullets side. De har fått ny side i dag for at bildene skal bli litt lettere å se. Jeg syntes de ble litt borte på bloggen.

25. jan, 2014

Hannen merket nakke var den aller modigste i dag :) Han tok seg en bitteliten spasertur i snøværet mens alle de andre holdt seg ved døra :)

25. jan, 2014

I dag har valpene fått en bitteliten smak på livet. Utelivet Kul   

4 minus, snø og vind.

Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli sies det Kjærlighet

 Det var veldig skummelt og kaldt for noen mens noen smakte på snøen og kikka seg litt omkring. Nakke hannen overrasket stort med å ta seg en bitteliten spasertur alene på gårdsplassen. Alle de andre holdt seg på trygg grunn ved døra. Dagens store opplevelse varte i ca fem minutter Vinker

De skal få flere turer ut etterhvert. Målet er å kunne lufte dem før og etter mat i første omgang. Dette er jo første skritt mot renslighetstrening. Men så var det været da. Jeg tar dem ikke ut hvis det er veldig kaldt ute. I dag blåste det surt men akkurat i dag ligger gårdsplassen min i le for vinden. Da var det fint å prøve litt.

23. jan, 2014
23. jan, 2014