Valpe blogg

1. mar, 2014
1. mar, 2014

Den lille bekken der nede er spennede men de små syntes nok det er litt for bratt enda :)

1. mar, 2014

Hva er det der muttern?

27. feb, 2014

I dag har Kiwi, O-Livia og lillegutt vært på en liten skogtur. Eller liten.. Ikke for de små for de har sovi ett par timer etter vi kom hjemSmilerDet var enda litt snø igjen der vi var men mest bart. Det er faktisk en liten utfordring i seg sjøl det for valpene. Snøen er ett område, det bare ett også kommer stien som ett tredje område å forholde seg til. Det er slitsomt for en liten sjel det. Kiwi hadde det veldig morro. Hun prøvde å vise dem en bekk men de små syntes nok det var litt for bratt ned dit enda. Jeg var i grunnen bare glad for det for ellers hadde jeg også måtte ned der for å hjelpe dem opp igjen Vinker. Jeg fikk sjekket at innkallingen fungerer helt topp med fløyte i dag også. De kommer med en gang jeg fløyter, da får de masse ros og klapp begge to.

Jeg gjorde et forsøk på å ta bilder i dag. Tok mange, men motivene beveger seg alt for fort for mitt kamera Vinker 

Bilen begynner å bli en veldig positiv sak for lillegutten mens O-Livia syns den er litt skummel enda. Sånn utenfra mener jeg da. Han løper til bilen og vil inn, mens hun er litt lav i terrenget, og litt mere forsiktig til å nærme seg enda.

26. feb, 2014

I går skulle vi egentlig ta bilder av valpene men været var ikke på vår side. I steden reiste Therese og jeg på fellestreninga til Retrieverklubben i Hønefoss. De var kjempestas for de to små, for der var det også en liten labrador valp, som var et par uker eldre. Alle tre gik så fint sammen og de fikk leke og kose seg. De fikk også hilse på ei golden jente som prøvde å være litt streng med dem. Lille labbe valpen ble redd men ikke de her to nei. De trakk seg pent tilbake når damen knurret dypt men de vimset allikevel like lykkelig rundt henne.

Begge fikk også prøve å gå litt mere i bånd. Halsbåndet klør ikke så mye lenger som det gjorde de første gangene, men at de er blitt så veldig flinke i bånd enda er vel ikke helt riktig å si. De skjønner ikke helt hvorfor de "sitter fast", men det går seg til etterhvert.

Flinke på innkalling er de i hvert fall Smiler Begge kom med en gang jeg fløytet på dem enda de var veldig opptatt med sitt. Ett par biler kom også kjørende inn på plassen mens de lekte og da stoppet de litt opp for å kikke. Begge to er veldig trygge på seg sjøl Kul. De er i aldern som alt skal smakes på nå så det er litt jobb å holde øye med begge hva de finner på bakken. På dagen i går hadde tispa åpenbart spist et eller annet som ikke var så lurt, for hun kastet opp igjen all maten sin. Å det ulykkelige uttrykket da Trist

Heldigvis ga det seg med det og hun er helt fin igjen Kul.