Valpe blogg

12. mar, 2014

I dag er jammen valpene 12 uker blitt 🙂 Og når man ser tilbake lurer en på hvor den tida er blitt av. Og for ikke å glemme... hva søren gjorde man før..😉 Ja valper, og spesielt to tar mye tid. Men morro og koselig er det!

Siden jeg skrev her sist har det skjedd mye i valpenes liv. De siste ukene har vært veldig travle. I helga som var hadde vi besøk av Ann-Helen,Dagfinn og Ivar. Det var en livat helg skal jeg si!! Det ble tid til skogtur både lørdag og søndag. Endelig viste værgudene seg også fra sin beste side, og det var deilig og varmt i sola. Valpene her har jo vært på flere skogsturer, men ikke sammen med Kaisa og Gunnar. Ivar hadde sin aller første tur i skogen, og det var det tydelig at han likte. Alle hundene storkoste seg. De store løp opp og ned skråninger, så de fikk mosjonert seg litt de også. Det blir jo ikke akkurat langt man kommer på turmed valper. Mange spennende lukter skal undersøkes og bare at det er lyng blir jo tungt for de små. Vi hadde jo med oss bånd men ingen behøvde å gå i det. Alle gikk fint sammen. Ivar syntes ikke det var særlig stas å stå i valpebinge og ikke få utfolde seg i hele huset som hen er blitt vant til, så litt konsert på han ble det jo. Han gav seg da til slutt når han ikke fikk noeoppmerksomhet på det. Er man vant til å få være med folka sine rundt overalt så kan man ikke vente annet. Her er det jo så mange å ta hensyn til at valpene må være i binge, eller de store inne på kjøkkenet. Kaisa liker å være i fred inne. Ute går det bra, men inne er hun skikkelig sur på dem. Gunnar blir litt for voldsom i sin leik med dem, så han må gå sammen med Kaisa.

Forrige uke hadde vi også besøk av en familie som ville kjøpe "Ola-Billy". De passet dessverre ikke til å ha flat, så Ola Billy blir til vi finner noen som kan ta skikkelig vare på han. Det må jo innrømmes at nåløye blir litt og litt trangere, for en blir jo bare mer og mer glad i han.

I dag hadde jeg planlagt 12 ukers vaksinen på Olivia og Ola Billy men siden begge har vondt i magen må vi vente noen dager. De har jo fått den vaksinen allerede så det haster heldigvis ikke med revaksinasjon enda.

At Olivia har vondt i magen er min egen skyld, for jeg har fòret henne for hardt. Jeg bestemte meg for å gå ned fra fire til tre måltider om dagen. Samtidig hadde jeg økt mengden fòr på begge. Olivia er veldig følsom når hun får for mye mat om gangen så dette var bare slurv av meg 😥 Ola-Billy pleier å være litt for hard i magen, så han får litt cultura på maten sin en gang om dagen. Han tåler godt å øke mengden. Dessverre hadde luringen finni seg litt kattemøkk ute i går, mens jeg raket plenen, og da ble det diare på stakkars guttungen i dag. Nå er det fisk og ris meny som gjelder til magene har roet seg igjen. Ja ja sånn er det i blandt men dette går jo snart over heldigvis 🤒 håper jeg da 😉

2. mar, 2014

I dag har vi gjort et forsøk på å ta bilder. Resultatene ble så som så. Ute regner det og inne er det elendig lysforhold. Et par bilder som viser hvordan guttungen ser ut i dag ble det da. Ønsker meg mer og mer en bedre linse og ikke minst et fotokurs.

Ellers har jeg brukt mye tid på å få klipt klør i dag. De begynner å bli i overkant stor for å ligge på fanget men vi greier det da. Alle klør ble ikke klipt for det skal være positivt og såååå lenge stille har de ikke tid til nå. Da blir det ett par klør i morra osv .

Valpene veier 8,5 kg begge to nå 🙂

Bilde under i helfigur 🙂 Det er B On and on and on, til daglig Ola-Billy og lillegutt på begge bilder i dag. O-Livia bare tulla i dag.

 

1. mar, 2014

Lillemann i farta på tur :)

1. mar, 2014

Mor og sønn :)