Valpe blogg

11. des, 2013

Nå nærmer vi oss :) Bare 6 dager igjen til forventet fødsel. I tilfelle fødsel kommer for tidlig er alt forberedt til valping nå. Valpekassa er for lengst på plass, aviser, tepper og håndklær. Når vi nærmer oss enda mer vil jeg ta tempen på Kiwi morgen og kveld. Temperaturen vil synke til under 37 grader siste døgnet. Når den så er oppe på normalt 38 grader vil fødselen starte :)

26. nov, 2013

Vi er over halvgått og jeg har glemt å skrive!!  Relaxintesten var positiv så Kiwi er drektigKul. Hun er blitt ganske stor nå som det er nøyaktig tre uker igjen. Dvs hvis hun tok seg på første parring. Dagen er fortsatt 17 desember etter første parring. Det kan være at hun venter helt til 19 også vist hun ikke tok seg før andre parring.

Kiwi spiser og spiser.. Alt hun tenker på er mat om dagen Vill Stæler kattematen og prøver seg på alt hun kan få tak i. Hun får fòr for drektige tisper nå og jeg har allerede dobbla porsjonen hennes.

Hun er heldigvis i  kjempegod form denne gangenKul. Hun er fortsatt med på turer med de andre. De tar heldigvis hensyn til henne i sin noen ganger voldsomme lek.

29. okt, 2013

I dag er det 14 dager siden første parring og enda ei uke og vente før vi kan ta relaxin test for å være sikker på at Kiwi er drektig. Hun viser imidlertid alle tegn i samspill med de andre i flokken. Kiwi er vanligvis en veldig forsiktig frøken i flokken men nå sier hun klart i fra hvis noen prøver å ta maten hennes eller tulle med henne :) Hun er litt roligere på tur nå enn ellers også :) Gode tegn med ingenting er enda sikkert :)

15. okt, 2013

Kiwi og jeg har vært i Sandefjord i dag hos den kjekke unge mannen OdinKjærlighet Det var "kjærlighet" ved første blikk det. Parringen var meget vellykka.  For sikkerthets skyld skal vi ha en parring til på torsdag denne uka, for ingen vet helt når eggløsningen skjer. Nå har vi 63 spennende døgn foran oss før vi ser resultatet Kul