26. feb, 2014

26 februar 10 uker og en dag

I går skulle vi egentlig ta bilder av valpene men været var ikke på vår side. I steden reiste Therese og jeg på fellestreninga til Retrieverklubben i Hønefoss. De var kjempestas for de to små, for der var det også en liten labrador valp, som var et par uker eldre. Alle tre gik så fint sammen og de fikk leke og kose seg. De fikk også hilse på ei golden jente som prøvde å være litt streng med dem. Lille labbe valpen ble redd men ikke de her to nei. De trakk seg pent tilbake når damen knurret dypt men de vimset allikevel like lykkelig rundt henne.

Begge fikk også prøve å gå litt mere i bånd. Halsbåndet klør ikke så mye lenger som det gjorde de første gangene, men at de er blitt så veldig flinke i bånd enda er vel ikke helt riktig å si. De skjønner ikke helt hvorfor de "sitter fast", men det går seg til etterhvert.

Flinke på innkalling er de i hvert fall 🙂 Begge kom med en gang jeg fløytet på dem enda de var veldig opptatt med sitt. Ett par biler kom også kjørende inn på plassen mens de lekte og da stoppet de litt opp for å kikke. Begge to er veldig trygge på seg sjøl 🙂. De er i aldern som alt skal smakes på nå så det er litt jobb å holde øye med begge hva de finner på bakken. På dagen i går hadde tispa åpenbart spist et eller annet som ikke var så lurt, for hun kastet opp igjen all maten sin. Å det ulykkelige uttrykket da 😥

Heldigvis ga det seg med det og hun er helt fin igjen 🙂.