23. feb, 2014

23 februar

På fredag var valpene i bursdag 🙃 De tok jo all oppmerksomhet fra bursdagsbarnet som heldigvis var Therese da 😉 Husvarme var de med en gang. Millies lekekasse ble tømt og alle ting sjekka nøye. Millie syntes det var stor stas med besøk av de små. Hun hadde drakamp med dem og samla alle lekene de fant oppi senga si. Nei så travelt hun hadde det. Både Millie og valper sovna til slutt midt på gulvet 🙂. Vel hjemme igjen var det fòringstid også senge tid. Aldri har dem vel slåkna så fort.

I dag har vi bare vært rundt husveggene. Matmor fikk plukket litt bæsj fra de store som hadde dukket frem under snøen. Snøen ja. Torsdag var det fint og hvitt og i dag er det igjen bare søle. Og sånn som det blåser. De små syntes ikke deter hyggelig ute i dag. De store har fått tur så de er fornøyd i hvert fall.

Småtassene har fått veid seg i dag. Tispa veier 7,6 og hannen 7,8. Nå har han så vidt dratt fra henne. Hun har tatt seg opp igjen etter magesjau og jeg er bare glad hun ikke har tapt seg mere. Lillegutt har jo vært fin i magen hele tida og han ønsker seg bare mere mat han