22. jan, 2014

22 januar og 5 uker

Det skulle vært bilde av hver enkelt i dag som de er fem uker. Men noen dager får en det bare ikke til 🤭. Men en ting kan jeg love.. det kommer en av de første dagene.

Valpene er blitt registrert i Norsk kennel klub i dag. Dvs at alle nå har fått registreringsnummer og registreringsnavn. Nå er det ikke helt klart enda hvem som får hvem navn av gutta,men jentene er klare.

Bezonian One Of A Kind (tispe merket rygg) Et passe navn til en spesiell ung dame med kort hale. Bezonian One And Only (tispe merket nakke)

Gutta har fått følgende navn : Bezonain One Up, Bezonain One and On and On and On og Bezonian On The Rocks

Ellers har jeg siste uka eller mere vært i overkant opptatt av bæsj. Bæsj ja! Form og lukt. De var jo så løse i magen av melketillegget når vi kunne begynne med mat. Og nå endelig er bæsjen akkurat som den skal være på form og lukt HURRA !!😀Små brune fine akkurat passe konsistens så det blir en liten kabel og ikke en dam.  Det hjelper som regel med mat men det tar jo tid å få tarmen til å komme i balanse igjen. De hadde det man kaller melkemager.Det er ganske vanlig på valper som blir flasket opp for morsmelkerstatning kan aldri helt måle seg med ekte morsmelk. Det blir for mye melkeproteiner når de drikker store mengder. Nå prøvde jeg det meste for at de skulle bli bra fort men det måtte bare ta sin tid. Mengden fòr er jo øket dag for dag mens melkeerstattningen er trappet ned tilsvarende. Enda må de ha litt i maten sin men nå er de på vei over på Cultura. Matmor er jublende glad for å slippe å koke flasker, smokker, koke vann, avkjøle til passe temperatur og så vispe inn melkepulver. Den har bare et halvt døgns holdbarhet så en må dermed lage to ganger i døgnet minst. Nå er det bar litt igjen til i morra så er det helt helt slutt. Fang kosen derimot, nei den kutter vi ikke ut 🙂