7. jan, 2014

7 januar 20 dager

I natt har jeg fått sove i hele 8 timer!! Kan ikke huske sist. Det var godt etter en slitsom periode med syk valp. Det ble veldig tomt her uten henne men jeg er sikker på at jeg gjorde det rette da jeg lot henne få slippe ❤

De andre fem er nok blitt litt til side satt de siste dagene 🤔 De har jo absolutt fått mat og stell. Ren kasse og alt de trenger men det er blitt for dårlig tid til særlig mye mere. Nå er det dems tur. De fem fine ungene i kassa. Ja det er forresten ikke mange dager de er i den nå. Har måtte skjøte på åpningen så de ikke detter ut mens en blir fòret nå.

Hele gjengen er usedvanlig glupske og det er lett og gi dem for mye. Jeg syntes vi har vært flinke i forhold til at alt er skrevet opp sånn at den neste som fòrer kan se hvor mye den enkelte fikk sist.

Før helga var alle mager fine og på søndag fikk de sitt første måltid med rå kjøttdeig godt spedd med vann som en suppe. Det var kjempestas 🤪. Mandag ettermiddag fikk de rå kjøttdeig suppe igjen men da ble magene dårlige. Jeg tror egentlig ikke det var kjøttdeigen men at jeg har spedd en skje for mye i melkeblandingen i min overtrøtte tilstand i helga. Det skal ingenting til å få de små magene ut av balanse. Nå som jeg har våkna litt igjen og har mye bedre tid ser jeg også at Kiwi har fått en del melk... merkelig. De har da fått alt for mye mat fordi jeg har vært sløv. Ja ja nok om det... Da er det bare å ta det inn igjen. Ingen kjøttdeig i dag og ekstra med vann i melka. Samtidig har to fått Imodium og to har fått Idoform. En av valpene er helt fin i magen så han får ikke. Kun vanlig melk på han. Nå får jeg se om noe av det virker så vi kan slippe å sette dem på antibiotika. Det har jeg ikke lyst til og jeg vil derfor prøve i det lengste med andre ting. Har også kjøpt i Gem Collett. Gem er et pulver en blander med vann som gir sukker og elektrolytter. Alle disse midlene brukes også til mennesker og jeg har jammen prøvd alle sammen sjøl også 😉 Lover bilder i morra (har glemt kameraet på, så batteriet hadde gått ut )  I morra er de jammen 3 uker!