3. jan, 2014

3 januar 16 dager

Endelig gikk alt så fint her og lille hode tispa kom seg så fint. I går oppdaget jeg at hun stadig trakk seg unna de andre for å sove alene. Da fant jeg et sår under halen hennes som jeg tror det har vært en betennelse i. Ikke rart hun har syntes det har vært vondt når jeg har massert henne i rumpa for å få ut bæsj.

Såret ble rensa og jeg prøvde flere ganger å legge på en bandasje men den kom av hver gang. Kiwi fikk også helt dilla på å sleike siden hu nå lukta anneldes.

Så var det bare å ta henne ut av kassa igjen da. Har en picknik kurv som jeg bruker til sånt. Hun er ikke i den hele tida men før måltider, fordi de andre da er veldig urolige, og for å la såret tørke etter jeg har vasket det. Har valgt å prøve å skylle hele halen i grønnsåpevann for at det skal tørke opp. (rensa grønnsåpe) Når hun ligger i kurven og jeg ikke er i rommet må jeg lokke igjen lokket på grunn av at kattene i huset ser på henne som et mulig bytte. Så fort hun har tørket oger våken igjen er hun tilbake i kassa og det går fint :) Heldigvis spiser hun nå veldig bra så jeg krysser finga forat dette går over snart og at alt er tilbake i normalen :)