30. des, 2013

30 desember 12 dager

Valpene vokser fort nå. Øynene har snart åpnet seg helt og en ny verden åpner seg etterhvert for de små. Jeg kan merke at øregangene også er i ferd med å åpne seg, for nå reagerer de litt på skarpe lyder.

Enda er det bare å sove, spise, tisse, bæsje, og ha det passe varmt som er deres verden. Det har vært litt for varmt på rommet om dagen nå som det er så mildt ute. Da ligger de strødd utover i kassa som på bilde. Hvis de fryser så søker de sammen i en haug eller inntil Kiwi.

Kiwi er en flink mor til tross for at hun mangler melk. Jeg har ikke gjort noe for at hun skal øke produksjonen etter sist. Det blir rett og slett for dårlig tid til det. Akkurat nå har vi kommet godt inn i flaske rutinene og fortsetter med den til de skal over på fast føde.

Tispa som var slapp her om kvelden er fortsatt med. Hun spiste veldig dårlig og dermed måtte hun fòres annen hver og tredje hver time ett par døgn. Phu skal si jeg var letta da hun i går kveld spiste godt igjen. Da kan alle få mat hver fjerde time. Om ett par dager håper jeg at vi kan ta fem timer imellom på natt. Det skal bli godt med litt mere sammenhengende søvn igjen🙂