27. des, 2013

27 desember 9 dager

Valpene spiser og spiser og den største hannen har lagt på seg over 100g siden sist vi veide dem 🙂 Magene er helt fine igjen og det meste er bare velstand i valpekassa.

Den ene tispa ble plutselig slapp i går kveld. Og jeg trodde at nå går det galt. Jeg har sitti oppe hele natta og gitt henne melk og vann vekselvis. På morgenen da jeg jeg gikk å la meg, og Ann- Helen og Dagfinn tok over, var jeg helt sikker på at nå gikk det gærne veien. Men jeg fikk meg en overraskelse da jeg stod opp igjen. Den lille frøkna hadde tatt seg opp igjen og spiste greit. Hun var vel bare blitt sliten av alt maset i natt kanskje...Hun er ikke oppe i de andres melkemengde enda men nærmer seg igjen.

I natt skal vi ta gi henne lite og ofte på skift også får vi se. Ingenting er gitt når det gjelder spevalper, og spesielt gjelder det nok de som må flaskes opp. Vi klarer ikke helt å veie opp for tispas melk.

Det som også er rart er at Kiwi har fått opp produksjonen av melk. Nå har nok valpene blitt så sterke at de drar det i gang sjøl. Det er alt alt for lite å leve av, men en liten tørstesup får de nok.