1. nov, 2012

62.døgnet

Nå nærmer vi oss med stormskritt men det er fortsatt ingenting som tyder på fødsel. Jeg har ikke vært flink til å ta tempen på henne som mange gjør for å se når fødselen kommer. Har prøvd noen ganger før og aldri vært heldig med det.Lover å ta tempen i kveld da🙂

Jeg regner med at de kommer et sted fra natt til lørdag og natt til mandag.Fredag er 63 døgn etter første parring og søndag er 63 døgnet etter andre parring. Mine tisper har nesten alltid født på 63 døgnet etter første parring. Men igjen det vet jeg ikke med sikkerhet. Selv syntes jeg at 2 parringen var mest vellykket og jeg tror egentlig mest på den. Spennende er det uansett.

Alt er klart til fødsel. I dag har Siv Julie vært innom med melkeerstattning og glukose. Det er sånt som er kjekt å ha i tilfelle slappe valper eller om noe skulle gå galt under fødsel. Håper at alt går bra denne gangen også.  Denne gangen "arvet" jeg Siv Julie sitt siden hun hadde kjøpt inn i sommer og heldigvis ikke hatt bruk for det. Håper vi heller ikke har det, men kjekt å ha i hus. Spesielt med fødsel i helga og lite tilgang på veterinær og apotek. Siv Julie syntes hun var stor og tippet 13. Hjelp!! håper hun tar feil😲 Jeg ser henne jo hver dag så jeg syntes ikke hun er sååå stor. Men jeg er blitt lurt før... På Iris sitt kull tippet jeg 8 og fikk 12. Ikke lett å se. Bilde er fra i går på 61. døgnet.