Bezonian Ho Kaisa

Kaisa f. 6 april 2004 d. 31 mai 2014

"Kaisa" var etter  N UCH SU(u)CH Almanza Urgent Message To Stormy og N UCH Bezonian Elle Melle

Kaisa var en dame med STOR D! En morsom, og meget sjarmerende dame med stor motor. I veteranklasse da hun var 9, hadde hun det så morsomt med hopp og sprett at dommeren kommenterte "hun kan sikkert komme tilbake, når hun er 12". Det var aldri en kjedelig stund med Kaisa.

Kaisa har flere CK, og gode plasseringer på utstillinger. Hun hadde stort talent for lydighet.

Den dagen hun døde for oss, hadde hun ingen sykdomstegn. Vi dro til elva for å bade. Plutselig fikk hun magedreining, og til tross for at vi var hos veterinær før en halv time hadde gått, så var det ikke mer å gjøre. Sirkulasjonen var allerede så dårlig at det var ingen valg enn å la henne slippe.

Det er et stort sjokk å miste en hund på den måten, men vi trøster oss med at hun fikk slippe sykdom.

Hvil i fred Kaisa <3

Kaisa er mor til K og L kullet.

 

 

 

Bezonian Isn`t She Lovely

Iris  f. 27 mai 2005
d. 5 desember 2012

Iris var etter Nuch O`Flanagan Leker med Elden og Nuch Bezonian Elle Melle

Iris var Maris hund. Hun elsket å være med på alt. Hun var snill som dagen var lang. Hun ble aldri noe utstillingsstjerne fordi hun som ung hadde alt for lite pels. Kun 5 utstillinger var hun med på. Iris fikk en stor skade i øye da hun var 3 år dette plaget henne mere og mer og vi måtte til slutt med tungt hjerte la henne få slippe. Vi savner deg Iris

Iris er mor til M-kullet

NuCH Bezonian Elle Melle

Elle Melle f. 16 januar 2000 d. 26 juni 2012

Elle Melle var etter Nuch Engelen Dark Star "Bertil" og Nuch Bezonian Checkmate "Camille"

Elle Melle var en "once in a life time" hund. En herlig dame som aldri vil bli glemt. Hun var ganske rampete i ungdommen. Og hun likte ikke utstilinger. Derav resultatene den gangen. En hund jeg virkelig måtte jobbe med for å overføre at dette er gøy. Hun hadde en lang pause fra ringen, og da jeg fant ut at vi skulle prøve igjen i veteranklasse. Ja da var det gøy. Hun strålte i ringen, og hun vant mange BIR og BIS veteran. ) 9 1/2 år gammel ble hun endelig utstillings champion på Elverum. Jeg jubla så hele Prestøya hørte det den gangen.
Elle Melle var en herlig hund på alle måter, hun vandret de siste årene rundt som hun ville, og hun insisterte på å sove i mi seng. Og sånn ble det! Nå over ett år etter at hun ble borte kjenner jeg enda savnet. Hun leste meg som ei åpen bok den dama der 🙂

Elle Melle er mor til H og I kullet

Bezonian Bet You

Bettan f. 1992 etter NUCh Lussac Crusader "Win" og Crazy Couples Gemini.

Fri for HD og Øyesykdommer.

Bettan hadde 1. Cert på utstilling og 1. pr i lydighetsklasse 1. Hun deltok  også som 4H oppgave ett år for Ann-Helen. Sammen fikk de beste oppgave dette året.
Bettan er den roligste hund vi noen gang har hatt. En herlig familiehund som kunne være med på absolutt alt. Det var ikke lett den dagen vi måtte la henne slippe. Hun ble 14 år. Bettan er mor til D-kullet

Nuch Bezonian Country Dreamer

Carius Kullbror til Camille. Vår andre Champion og 1 pr lydighetsklasse III.
Carius kom tilbake til oss to år gml. Ikke helt lett var det, da han overhodet ikke kunne være alene uten å makulere hele rommet. Kunne ikke gå løs ute heller. Men det løste seg det også. Han ble en utrolig kamerat for store og små. Kunne mange kunster også, noe han benyttet seg av, og lot som han ikke forsto hva vi mente.
Han elsket vann. Svømte som en fisk og var helt utrolig til å dykke, og gå på bunnen....
Carius ble far til to kull hos Kristina Ege.

Nuch Bezonian Checkmate

Camille f. 1994. Etter INT NORD UCH N LCH NV - 96 Coalport Country Man "Siggen" og Crazy Couples Gemini "Tammy"

 Fri for HD og øyesykdommer.

Kennelens første utstillings Champion og 1 pr lydighetsklasse II.
Utrolig arbeidsvillig hund som kunn så sin matmor. Hun elsket utstillingsringen, og alt det vi kunne jobbe sammen om. Bortkommede nøkler ute, ikke noe problem, soppturer,- Kantareller var hennes favoritt. (Hun spiste en del før mor entret stedet da...) Camille er mor til E- F og G kullet.

Crazy Couples Gemini

Tammy f. 1987 hos Ann Cathrin Halvorsen i Tønsberg.

Etter NUCh Cariena's Fifteen-Eight og NUCh Black Beth. Fri for HD og øyesykdommer.
Hun fikk to Cert på utstilling. 1 pr i lydighet kl 1.

Jeg vil aldri glemme Tammy, min første Flat. Hun var helt fantastisk. Det var bare manglende kunnskaper hos eier som gjorde at hun ikke ble premiert høyere.

Kennelens Stammor og mor til A-B og C Kullet.
Tippoldemor ble hun i 2007, til K-Kullet.