291107 fikk vi 12 valper, 7 hanner og 5 tisper etter:
N uch SUch SV-07 Almanza Your Wish is my Command "Tobias" og
Bezonian Ho Kaisa "Kaisa"
Tobias ble Best i rasen på My dog i  Gøteborg 3/1-08.
Se bilde.
 Tobias eies av Jonna Sandèn. http://www.Farflyg.com
 Se under fotoalbum K-kull for å se bilder av valpene og flere bilder av Tobias.

Bezonian Kiss and Tell

Denne lille damen har et litt spesiell historie. Hun ble sannsynligvis tråkket på av sin mor første døgnet hun levde. Resultatet ble en flenge på ryggen. Vi måtte da til veterinær Else Randi Bergerud for å rense opp og sy. Hun fikk også penicillin kur.
Etter dette kunne hun ikke bo i valpekassa med de andre,  pga faren for at stingene skulle gå opp. Vi prøvde alt fra "kondomdress" til å tape fast bandasjer. Det gikk ikke. Samme hva så kom hun ut av det. 
Hun veide bare 300 g,dermed navnet Halvparten. Det ble tillegg på flaske,  samt å sove i senga med matmor. Å for et styr. Vi bar henne rundt på skift. Lullet og dullet. Hun måtte også være med matmor på jobb, på Modumheimen, i to dager. Der ble hun svært populær. Ingen sak når en har en grei arbeidsgiver som forstår sånt.
Men ca en uke etter sying ble det betennelse i såret. En kjempe byll. Lille halvparten veide da 320 g. Jeg trodde aldri hun ville overleve dette. Det ble tur til Else Randi igjen. Hun tømte byllen og skylte godt. Vi måtte fortsette å skylle morgen og kveld. Etter ca en uke var hun i god form, og jeg tok sjansen på å legge henne tilbake til valpekassa med søsken og mor.
I dag er halvparten ikke noen halvpart lenger. Bittelitt mindre enn sine søsken er hun, men i kjempeform.
Litt mere bortskjemt enn sine søsken er hun vel kanskje blitt, men......

Ikke siste gang vi hører fra K-kullet

Alle valpene i K-kullet er nå solgt, og fått nye hjem. Men historien om K-kullet er på ingen måte slutt. Gleder meg til å presentere resultater og aktivitetene deres etterhvert.

Bezonian Keyword blir igjen i vårt eie. Gleder oss til fremtiden:)